Η εταιρία

Η Efficient Equipment Thomaidis είναι μία εμπορική Ανώνυμη Εταιρία πώλησης ειδών επαγγελματικής και οικιακής χρήσης.

Με περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρία στον χώρο, έχουμε ως πρώτο μέλημα μας την άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, με την καλύτερη αναλογία τιμής και χρηστικότητας (efficient) στο σύνολο της γκάμας των κωδικών μας. Από το 2016, η εταιρεία αναπτύσσει το ηλεκτρονικό της κατάστημα με σκοπό την πιο άμεση και έγκυρη πληροφόρηση σας σχετικά με τους ενεργούς κωδικούς μας. Καθημερινές ενημερώσεις και βελτιώσεις με σκοπό την ευκολότερη λειτουργία του eshop. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Οικονομίδου 43 στο Περιστέρι Αττικής, όπου λειτουργεί σύγχρονο κατάστημα cash & carry , με περισσότερα από 10000 διαφορετικά ετοιμοπαράδοτα είδη ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών σας, βρίσκουμε λύσεις μοναδικές, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας. Η εταιρία έχει ως βασικό στόχο την εξυπηρέτηση πελατών b2b (επαγγελματίες) , αλλά παράλληλα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με απόδειξη λιανικής, b2c (ιδιώτες), μόνο στο φυσικό μας κατάστημα με τις αναγραφόμενες τιμές στο ράφι.

Όραμα μας, να μπορούμε να προσφέρουμε σταθερότητα σε τιμές, νέα είδη, ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, καθώς και οποιαδήποτε υπηρεσία διευκολύνει την εξυπηρέτηση είτε b2b είτε b2c πελατών μας, με συνέπεια και σταθερότητα, αξίες που διέπουν την εταιρία από την πολυετή εμπειρία και πείρα που περνά από γενιά σε γενιά.

Εμπορική Πολιτική

B2B

Εάν είστε επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, στο εμπόριο ειδών οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης , έχετε ξενοδοχειακή μονάδα και γενικά ενδιαφέρεστε για συνεργασία με την εταιρία μας συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα που θα βρείτε στο link b2b. Λόγω του ότι το site απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες, βασική προϋπόθεση να έχετε ενεργό επαγγελματικό ΑΦΜ. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τις τιμές που αναγράφονται στο eshop κερδίζοντας την αναγραφόμενη έκπτωση 25% από την αρχική τιμή τιμοκαταλόγου. Καθημερινά υπάρχουν προσφορές με χρονική ισχή που ισχύουν μόνο για αγορές μέσω του eshop. Εάν είστε ήδη πελάτης της εταιρείας
φυσικού καταστήματος , τηλεφωνικά στο 210 5780330 είτε μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ζητήστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

B2C

Για αγορές με απόδειξη λιανικής μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το φυσικό μας κατάστημα όπου λειτουργεί cash&carry. Το κατάστημα λειτουργία από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 20:00 και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 17:00.

© 2016 Thomaidis SA. All Rights Reserved. Designed By Cubit SA