Vetreria di Borgonovo

Η Vetreria di Borgonovo ιδρύθηκε το 1950. Σε κάτι παραπάνω από 50 χρόνια από την ίδρυσή της, η εταιρεία παρά την ανάπτυξη της παραγωγής σε μεγάλη κλίμακα, έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας, και να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα γούστα των πελατών της. Οι ποικίλες ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού ετερογενών πελατών είναι μια συνεχής ώθηση για την ενημέρωση των προϊόντων, τόσο από πρακτική και αισθητική άποψη. Η παραγωγή Vetreria di Borgonovo έχει ταξινομηθεί σύμφωνα με τρεις μεγάλες κατηγορίες: Barware, επιτραπέζια σκεύη και βάζα για σπίτι. Επίσης αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για εκστρατείες προώθησης και δώρα. Επιπλέον, ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην πρώτη και δεύτερη συσκευασία των προϊόντων, και η συσκευασία μας έχει επινοηθεί λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αξιοπιστίας και της δημιουργικότητας. Με δύο πολύ εξελιγμένους κλιβάνους και εννέα γραμμές παραγωγής ,η Vetreria di Borgonovo παράγει 500 διαφορετικά σχήματα, που έγιναν με ένα είδος γυαλιού, που λαμβάνεται από τη συγχώνευση της πυριτικής άμμου με την προσθήκη λευκαντικών.Το γυαλί που χρησιμοποιείται είναι έξτρα-άσπρο τύπου νατριωμένο και ασβεστούχο (χωρίς μόλυβδο), και τα προϊόντα φορμαρισμένα μέσω φάσεις της συμπίεσης.

Artemis

Oικογενειακή επιχειρηματική πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 1980 από τον Αθανάσιο Γαβριηλίδη. Έμπειρος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων έκανε το ξεκίνημα με πενιχρά μέσα, έχοντας όμως φιλοδοξία και όνειρα για δημιουργία.
Η αρχή ήταν γεμάτη προκλήσεις και πάθος για κατασκευαστικές και οργανωτικές καινοτομίες.Η κατασκευή της πρώτης φραπιέρας το 1980 ήταν η αρχή. Ο πρώτος λεμονοστίφτης παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά το 1985 και καθώς ο χρόνος περνούσε, η εξειδίκευση μας στις μικρές επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές και ιδιαίτερα τις φραπιέρες ήταν πλέον γνωστή και πέρα από τα όρια της Ελλάδος.
Ένας καινοτόμος και επαναστατικός αυτόματος μηχανισμός έκανε την διαφορά στον χώρο της φραπιέρας όπως την γνωρίζαμε ως το 2000.
Δυνατές συνεργασίες και νέες ιδέες ανοίγουν τον δρόμο για το design στον χώρο της επαγγελματικής φραπιέρας.

Dudson

Ο Richard Dudson άνοιξε το πρώτο εργοστάσιο του στο Hanley, Stoke-on-Trent, το 1800. Εννέα γενιές για από τον ιδρυτή, η Dudson εξακολουθεί να είναι μια ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση, η αρχαιότερη στον κλάδο των επιτραπέζιων σκευών στο Ηνωμένο Βασίλειο που ειδικεύεται σε κεραμικά στο κόσμο του ταξιδιού και της φιλοξενίας.Ο όμιλος Dudson έχει μια πολύ σαφή εστίαση στην αγορά, ιδίως όσον αφορά τις ανάγκες των πελατών. Στο σημερινό περιβάλλον φιλοξενίας και τα επιτραπέζια σκεύη διαδραματίζει καίριο ρόλο. Οι στόχοι για τον καθορισμό προτύπων στο σχεδιασμό, την απόδοση του προϊόντος, υπηρεσίας και την τεχνολογία κατασκευής θα παρέχει μια σταθερή πλατφόρμα για τη μελλοντική ανάπτυξη . Για το θάνατο του πατέρα του το 1882, James Thomas Dudson, ο δισέγγονος του ιδρυτή, έγινε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου Hope Street και ήταν αυτός που έκανε σημαντικές αλλαγές στην παραγωγή, η οποία βοήθησε να διασφαλιστεί το μέλλον της εταιρεία. Αφού ταξίδεψε εκτενώς για την επιχείρηση για πολλά χρόνια, αναγνώρισε τη δυνατότητα στην παροχή μιας νέας αγοράς. Άρχισε να ανθίζει και να χτίζεται ένας αυξανόμενος αριθμός ξενοδοχείων για να φιλοξενήσει τον πληθυσμό που ήταν τώρα «σε κίνηση», για πρώτη φορά. Ο James Thomas Dudson είχε την προνοητικότητα να προσδιορίσει την εμβρυϊκή «αναψυχή και τον τουρισμό» της βιομηχανίας! Η εξαιρετικά ισχυρή, υαλώδες σώματος πηλού τελειοποιήθηκε από τον πατέρα του ήταν ιδανική για την παραγωγή της υγιεινής catering και έτσι, από το 1891,η Dudson έχει στρέψει όλη την προσοχή του σε αυτό το νέο χώρο ανάπτυξης. Σήμερα, η Dudson είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο των επιτραπέζιων σκευών για τον κλάδο της φιλοξενίας, συνεχίζοντας να καθορίσει το πρότυπο στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την καινοτομία. Gural: Ιδρύθηκε το 1989.H Gural Porselen είναι μια σημαντική επιχείρηση που αυτήν την στιγμή εξάγει τα προϊόντα της σε 52 χώρες. Είναι βιομηχανικό συγκρότημα κτιρίων που καλύπτει μια έκταση 75.000 m σε μια βιομηχανική περιοχή η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στην εταιρεία.

Gural Porselen

Η Gural Porselen συνδυάζει αιώνες εμπειρίας και γενιές χειροτεχνίας (σε κεραμικά) από την περιοχή της Κιουτάχειας με τεχνολογία 21ου αιώνα, για να δημιουργήσει την τέλεια πορσελάνη. Τοποθετείται ως μία από τις επιχειρήσεις πρωτοπόρος στον τομέα της, λόγω της παραγωγικής της ικανότητας, state-of-the-art τεχνολογία και τη διαφοροποίηση των προϊόντων. Η ποιότητα των προϊόντων Gural Porselen έχει πιστοποιηθεί από ΜΣΕ και ISO 9001Quality Πρότυπο (-α) Assurance. Gural Porselen .Κατέχει μια μοναδική θέση όχι μόνο μεταξύ των τουρκικών κατασκευάστων, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιτυγχάνει αυτήν την κατάσταση μέσα από δημιουργικά σχέδια που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις μεταβαλλόμενες τάσεις, σε συνδυασμό με την επιτυχή προσπάθειες Ε & Α και ορθών στρατηγικών μάρκετινγκ.

Paşabahçe Cam

Στην υαλουργία, η εταιρεία Paşabahçe Cam είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο και δεύτερη στην Ευρώπη με εκτεταμένο και ισχυρό δίκτυο διανομής της, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υποδειγματική δυνατότητες παραγωγής, και τη στρατηγική στην πελατοκεντρική προσέγγιση. Η Paşabahçe Cam διεξάγει της εργασίες παραγωγής της στην Τουρκία στα εργοστάσια της ( Kırklareli, Μερσίν, Εσκί Σεχίρ, και Ντενιζλί,) όσο και στο εξωτερικό (Βουλγαρίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας.) Σήμερα, η Paşabahçe έχει 6.000 εργαζόμενους, και 65 τοις εκατό των πωλήσεών της προέρχεται από εξαγωγές σε 140 χώρες. "Paşabahçe" και "Borcam," οι επικεφαλής εμπορικά σήματα της εταιρείας, μαζί με το "Paşabahçe Porselen" και "Paşabahçe Professional,"( υπο-μάρκες της,) επιτρέπουν στην Paşabahçe Cam να καλύψει τις ανάγκες των τριών διαφορετικών ομάδων -Οικιακά, catering, και βιομηχανικού με πάνω από 20.000 διαφορετικά προϊόντα.
Η Paşabahçe Mağazaları χρησιμοποιεί τις έννοιες "Ζωή" και "Boutique" για να προσφέρει στους πελάτες τους υαλικά, κεραμικά, επιτραπέζια σκεύη από ξύλο και ατσάλι και μαγειρικά σκεύη, καθώς και διακοσμητικές συλλογές.Η εταιρεία εξυπηρετεί σε 47 τοποθεσίες σε 12 πόλεις στην Τουρκία και σε ένα κατάστημα στο Μιλάνο, Ιταλία.

© 2016 Thomaidis SA. All Rights Reserved. Designed By Cubit SA